Centrul Medical „Dr. Ianoşi” este recunoscut în Craiova şi nu numai, prin cele mai bune servicii medicale în domeniul estetic şi dermatologic. Înfiinţat în urmă cu cinci ani de o familie de medici, Simona şi Gabriel Ianoşi, centrul a reuşit, în acest interval de timp, să se doteze cu aparate de ultimă generaţie în domeniu, unele dintre ele unicat în ţară, devenind astfel cel mai mare centru laser din România. Activitatea a început cu numai trei angajaţi şi două aparate. În prezent, Centrul numără 20 de angajaţi şi nu mai puţin de 14 aparate laser, de la cei mai renumiţi producători din lume, lucru posibil şi datorită implementării unor proiecte pe fonduri europene. Platformele laser Sciton, Palomar, laserul Candela sunt doar câteva exemple din „arsenalul” Centrului Medical „Dr. Ianoşi”.
Peste un milion de euro au fost investiţi în acest Centru, cea mai mare parte fonduri europene nerambursabile, aceste investiții permițând dezvoltarea unui puternic departament de dermatologie estetică, dar și a unuia de chirurgie. „Dermatologia estetică a fost o ramură medicală mai puţin dezvoltată în Craiova. Este însă de mare actualitate peste tot în lume. A luat amploare, dar necesită o investiţie foarte mare, foarte multe cursuri şi foarte multă pregătire. Este un domeniu frumos, dar greu. În nici o ţară a lumii dotarea unei clinici private de dermatologie estetică nu poate fi superpozabilă cu cea a unui spital de stat. Procedurile nu sunt decontate de CAS şi, atunci, într-un spital de stat, unde medicina este gratuită, nu pot exista astfel de aparate şi nici procedurile respective. Avem aparate care acoperă tot domeniul dermatologiei clasice şi estetice”, a explicat dr. Simona Ianoşi, managerul centrului.
Pacienţii din străinătate vin şi se tratează la Craiova
În fiecare lună, pacienţi din străinătate, dar şi din restul ţării se tratează la Craiova pentru probleme legate de acnee, Centrul Medical deţinând cel mai performat aparat cu vacuum și IPL din România, lansat la nivel mondial acum doi ani, dar numeroase alte afecțiuni sunt tratate aici. Evaluarea tumorilor cutanate se face folosind cel mai performant dermatoscop full HD din ţară; cu ajutorul său pot fi vizualizate tumorile de piele în profunzime, ajutându-i astfel pe medici să pună un diagnostic precoce al aluniţelor cu probleme. Tumorile depistate sunt tratate apoi fie prin intervenţie chirurgicală, fie prin laser. Pe de altă parte, sunt tot mai multe persoane care solicită corectarea ridurilor, rejuvenarea sau remodelarea corporală. Este un fenomen care a luat amploare, iar medicii descoperă, cu surprindere, că pacienţii au învăţat foarte multe despre proceduri precum injectarea de acid hialuronic, injectarea de toxină botulinică sau tratamentele cu laser fracţional şi radiofrecvenţă. „Putem face tot ce înseamnă reîntinerirea pielii, de la ştergerea ridurilor fine sau a celor profunde la ştergerea cicatricilor post-acneice, post-traumatice, operatorii. În curând, pacienţii noştri vor putea beneficia de lipoliza asistată laser, cea mai avansată metodă din lume la această oră”, completează dr. Simona Ianoşi.
Tehnologia laser, la mare căutare
Pentru epilarea definitivă, centrul oferă două metode – una laser, considerată standardul de aur în epilarea definitivă, şi epilarea cu ajutorul unui aparat de lumină pulsată, pentru fototipuri de culoare închisă. Remodelarea corporală se realizează printr-o combinaţie de radiofrecvenţă şi ultrasunete, iar în următoarele luni, la acestea se va adăuga şi lipoliza. Tehnologia laser este adesea completată de tehnici noninvazive precum injectarea de toxină botulinică sau de acid hialuronic. Centrul se dezvoltată an de an, ambiţia echipei fiind foarte mare. Ei ştiu că în acest domeniu nu poţi să baţi pasul pe loc pentru tehnologia avansează şi ea odată şi pretenţiile clienţilor. „Intenţionăm să construim un mic spital, cu 25 de paturi, laborator, sală de operaţii, departament de anatomie patologică. Suntem mândri că am reuşit să realizăm atât de multe în aceşti cinci ani şi sperăm să continuăm la fel. Cert este că fără echipa noastră de medici şi asistenţi nu am fi ajuns aici, aşa că mulţumirile noastre către ei se îndreaptă”, a spus dr. Simona Ianoşi.
Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical „Dr. Ianoşi”:
Au trecut cinci ani de la inaugurarea Centrului Medical Dr. Ianoşi. Povestea a început cu trei angajaţi, două aparate laser, foarte multă muncă şi tenacitate şi s-a transformat, treptat, în cel mai mare centru laser din România. În prezent, pe cele 14 aparate laser şi numeroase alte aparate de remodelare corporală lucrează nu mai puţin de 20 de medici şi asistente. Prin comparaţie, în cel mai mare centru medical laser din lume (la Salt Lake City în SUA) există 34 aparate laser.
În cei cinci ani de evoluţie, echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi a reuşit să găsească formula succesului mizând pe un obiectiv care o impulsionează continuu: autoperfecţionarea. “Nu numai că am acumulat cel mai mare număr de aparate laser din ţară, dar acestea sunt vârfuri de lance ale principalilor producători de aparatură medicală laser din lume: Icon-Palomar, Syneron-Candela, Sciton, Solta-Fraxel etc. Am obţinut acest lucru printr-o muncă susţinută, dar trebuie să menţionăm şi faptul că am fost beneficiarii a două proiecte finanţate din bani europeni”, afirmă Dr. Gabriel Ianoşi, unul dintre managerii Centrului Medical. „Pielea reprezintă oglinda, cartea de vizită a fiecărui individ, fiind cel mai mare organ al corpului uman, cel mai uşor de explorat şi totodată cel mai sofisticat. Cu ajutorul acestor aparaturi putem face tot ceea ce înseamnă reîntinerirea pielii, de la ştergerea ridurilor fine sau profunde până la ştergerea cicatricilor post-acneice, post-traumatice, post-combustionale, sau produse după intervenţii chirurgicale. De asemenea, avem posibilitatea tratării varicelor folosind laser endovenos dar şi a îndepărtării depozitelor de grăsime localizate, nedorite folosind cea mai bună tehnologie în domeniu: lipoliză asistată laser”, completează Dr. Simona Ianoşi.
În cadrul Centrului Medical Dr. Ianoşi există posibilitatea investigării (prin dermatoscopie computerizată) şi tratării tumorilor cutanate, dar s-a dezvoltat în acelaşi timp cel mai important centru de cercertare şi tratament al acneei din România, susţinut prin numeroase aparate de ultimă generaţie.
Epilarea definitivă se poate realiza atât cu laser, care reprezintă de altfel, standardul de aur, dar şi cu ajutorul unui IPL, indicat îndeosebi fototipurilor cutanate închise la culoare.
Pentru remodelare corporală există posibilitatea utilizării tratamentelor cu radiofrecvenţă, ultrasunete, în curând lipoliză asistată laser etc., dar şi completarea acestora prin injectări de toxină botulinică sau acid hialuronic. ”Recomandăm combinarea procedurilor laser cu cele injectabile pentru obţinerea unor rezultate armonioase şi de mai lungă durată”, a spus Dr. Simona Ianoşi.
Referitor la planurile de viitor, echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi nu se dezice de trendul ascendent: „Am început să construim un spital cu circa 25 paturi, cu laborator propriu de analize medicale şi de anatomie patologică, sală de operaţii, chirurgie laparoscopică etc. Suntem mândri că am reuşit să realizăm atât de multe în aceşti cinci ani şi sperăm să continuăm la fel. Cert este că fără pacienţii noştri şi echipa de medici şi asistenţi nu am fi ajuns aici, aşa că mulţumirile noastre către ei se îndreaptă”, a completat tânăra Dr. Simona Ianoşi.
Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon: 0723736475; 0351178448; 0251414700.
Pe web: www.drianosi.ro; www.facebook.com/drianosi
Centrul Medical «Dr. Ianoşi» este recunoscut în Craiova şi nu numai, prin cele mai bune servicii medicale în domeniul estetic şi dermatologic. Înfiinţat în urmă cu cinci ani de către o familie de medici, Simona şi Gabriel Ianoşi, centrul a reuşit, în acest interval de timp, să se doteze cu aparate de ultimă generaţie în domeniu, unele dintre ele unicat în ţară, devenind astfel cel mai mare centru laser din România. Activitatea a început cu numai trei angajaţi şi două aparate. În prezent, centrul numără 20 de angajaţi şi nu mai puţin de 14 aparate laser, de la cei mai renumiţi producători din lume, lucru posibil şi datorită implementării unor proiecte pe fonduri europene. Platformele laser Sciton, Palomar, laserul Candela sunt doar câteva exemple din „arsenalul” Centrului Medical «Dr. Ianoşi».
Peste un milion de euro au fost investiţi în acest centru, cea mai mare parte fiind din fonduri europene nerambursabile, aceste investiţii permiţând dezvoltarea unui puternic departament de dermatologie estetică, dar şi a unuia de chirurgie.
Dermatologia estetică a fost o ramură medicală mai puţin dezvoltată în Craiova. Este însă de mare actualitate peste tot în lume. A luat amploare, dar necesită o investiţie foarte mare, foarte multe cursuri şi foarte multă pregătire. Este un domeniu frumos, dar greu. În nici o ţară a lumii dotarea unei clinici private de dermatologie estetică nu poate fi superpozabilă cu cea a unui spital de stat. Procedurile nu sunt decontate de CAS şi, atunci, într-un spital de stat, unde medicina este gratuită, nu pot exista astfel de aparate şi nici procedurile respective. Avem aparate care acoperă tot domeniul dermatologiei clasice şi estetice.
A explicat dr. Simona Ianoşi, managerul centrului
Pacienţii din străinătate vin şi se tratează la Craiova
În fiecare lună, pacienţi din străinătate, dar şi din restul ţării se tratează la Craiova pentru probleme legate de acnee, Centrul Medical deţinând cel mai performat aparat cu vacuum şi IPL din România, lansat la nivel mondial acum doi ani, dar numeroase alte afecţiuni sunt tratate aici. Evaluarea tumorilor cutanate se face folosind cel mai performant dermatoscop full HD din ţară; cu ajutorul său pot fi vizualizate tumorile de piele în profunzime, ajutându-i astfel pe medici să pună un diagnostic precoce al aluniţelor cu probleme. Tumorile depistate sunt tratate apoi, fie prin intervenţie chirurgicală, fie prin laser. Pe de altă parte, sunt tot mai multe persoane, care solicită corectarea ridurilor, rejuvenarea sau remodelarea corporală. Este un fenomen, care a luat amploare, iar medicii descoperă, cu surprindere, că pacienţii au învăţat foarte multe despre proceduri, precum injectarea de acid hialuronic, injectarea de toxină botulinică sau tratamentele cu laser fracţional şi radiofrecvenţă.
Putem face tot ce înseamnă reîntinerirea pielii, de la ştergerea ridurilor fine sau a celor profunde la ştergerea cicatricilor post-acneice, post-traumatice, operatorii. În curând, pacienţii noştri vor putea beneficia de lipoliza asistată laser, cea mai avansată metodă din lume la această oră.
Completează dr. Simona Ianoşi
Tehnologia laser, la mare căutare
Pentru epilarea definitivă, centrul oferă două metode – una laser, considerată standardul de aur în epilarea definitivă, şi epilarea cu ajutorul unui aparat de lumină pulsată, pentru fototipuri de culoare închisă. Remodelarea corporală se realizează printr-o combinaţie de radiofrecvenţă şi ultrasunete, iar în următoarele luni, la acestea se va adăuga şi lipoliza. Tehnologia laser este adesea completată de tehnici noninvazive, precum injectarea de toxină botulinică sau de acid hialuronic. Centrul se dezvoltă an de an, ambiţia echipei fiind foarte mare. Ei ştiu că în acest domeniu nu poţi să baţi pasul pe loc pentru că tehnologia avansează şi ea odată şi pretenţiile clienţilor.
Intenţionăm să construim un mic spital, cu 25 de paturi, laborator, sală de operaţii, departament de anatomie patologică. Suntem mândri că am reuşit să realizăm atât de multe în aceşti cinci ani şi sperăm să continuăm la fel. Cert este că fără echipa noastră de medici şi asistenţi nu am fi ajuns aici, aşa că mulţumirile noastre către ei se îndreaptă.
A spus dr. Simona Ianoşi
Cum puteţi contacta echipaCentrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon 0723 736 475, 0351178448, 0251414700
Pe web: www.drianosi.ro, www.facebook.com/drianosi
Dr. Simona Ianoși, medic primar dermatolog, spune că aparatura de ultimă oră permite rezolvarea celor mai grave afecțiuni dermatologice
Dermatologia estetică este domeniul medicinei care a înregistrat în ultimul timp o evoluție extraordinară. Laserele apărute în dermatologie pot rezolva acum afecțiuni ce altădată păreau de netratat. Lipsa unei game variate de produse dermatologice în România în perioada comunistă a făcut ca multe generații să nu acorde o atenție specială sănătății pielii.
Noutățile în dermatologia estetică sunt numeroase. Se spune că prima impresie contează, iar un aspect îngrijit al pielii este esențial pentru fiecare dintre noi. În România, în perioada regimului comunist, oamenii au fost privați de tratamentele dermatologice ce erau folosite în alte țări la acea vreme. Crema de gălbenele era, poate, cel mai popular tratament. Medicii dermatologi spun că sunt generații de români care nu au folosit în tinerețe o cremă protectoare împotriva soarelui sau a frigului, iar acest lucru a lăsat urme. Acum însă, tehnologia de ultimă oră din dermatologie a ajuns și în Craiova, unde se lucrează cu aceeași aparatură ca în America. Aceasta permite rezolvarea cicatricelor apărute copiilor care au suferit traumatisme sau arsuri. Dar ajută și la reducerea sau chiar dispariția ridurilor. Dr. Simona Ianoși, medic primar dermatolog, spune că în dermatologie există toată aparatura necesară pentru tratarea oricărei afecțiuni.
„Ultimele aparate sunt mai agresive pentru piele, dar dau rezultatele scontate. Aparatura de ultimă generație apărută în dermatologie permite întinderea pielii de la vârste foarte tinere și ajută la rezolvarea multor probleme de care se lovesc pacienții. Întotdeauna America a fost și este numărul unu în frumusețe și medicină. În dermatologia estetică, standardul este impus de americani. Însă, tot de la ei am învățat cât de importantă este colaborarea cu pacientul pentru a înțelege ce așteaptă de la fiecare procedură medicală“, a spus dr. Simona Ianoși.
În ultima vreme sunt solicitate tratamentele pe bază de toxină botulinică
Afecțiunile grave sunt rezolvate într-un timp foarte scurt datorită progreselor făcute în ultimii ani în domeniul laserelor. În cabinetele medicilor dermatologi, în ultima vreme sunt solicitate tratamentele de înfrumuseţare şi întinerire pe bază de toxină botulinică şi tratamentele de umplere cu acid hialuronic.
„La unul dintre cursurile de pregătire pe care le-am făcut într-unul dintre cele mai mari centre de dermatologie estetică din lume am avut șansa să învăț cum se fac injectări de toxină botulinică și acid hialuronic. Acolo se folosesc lasere de ultimă oră, pe care le-am adus și în Craiova. Bineînțeles că medicii de acolo au altă experiență în domeniu, având în vedere că primul laser pe care l-au cumpărat în clinică a fost în 1974“, a mai spus dr. Simona Ianoși.
În ultimul timp, tot mai mulți craioveni sunt atrași de diferitele tratamente oferite de dermatologia estetică. Simona Ianoși povestește că a fost surprinsă de atitudinea pacientului american, pentru că, în momentul în care acesta merge la doctor, în mare parte știe procedura ce urmează să îi fie aplicată, își cunoaște reacțiile adverse, știe foarte clar ce dorește să obțină. „Este un pacient instruit. Alt lucru care m-a impresionat este plaja de vârstă care se adresează medicului dermatolog. Sunt pacienți foarte tineri care au probleme cu acneea și cu cicatricile postacneice. Dar sunt și femei trecute de 70-80 de ani, care vin periodic să își înfrumusețeze figura“, mărturisește medicul dermatolog.
„O singură ședință cu laser poate rezolva cicatricele pentru toată viața“
În Craiova, tinerii se adresează dermatologului în special pentru probleme medicale. La adolescenți, acneea rămâne problema numărul unu. Cicatricele provocate de acnee creează disconfort pacientului. Însă, laserele apărute le dau mari șanse de vindecare.
„Ultimele aparate dermatologice permit ca după o singură ședință, de pe tenul pacientului să dispară cicatricele. Noua aparatură face ca aceste probleme să dispară în proporție de 90%. Tinerii trebuie să știe că acum există soluții. O singură ședință cu laser poate rezolva cicatricele pentru toată viața“, precizează dr. Simona Ianoși
Medicul povestește că în fiecare zi ajunge în cabinetul medical câte o tânără care dorește mărire de buze, un pic de acid hialuronic în șanțuri sau ridicare de pomeți. În plus, din ce în ce mai mult și bărbații apelează la dermatologia estetică. Unii cer injectare de toxină botulinică sau de acid hialuronic, mulți vor însă tratamente pentru închiderea porilor, pentru luminozitatea tenului, chiar și epilare definitivă.
„Trebuie să încetăm să mai încercăm pe propria piele diverse tipuri de produse“
Pielea ne reflectă stilul de viață, spun medicii. Iar în cazul acesteia prevenția trebuie făcută încă din primii ani de viață. Se spune că un pacient care a avut o arsură solară în copilărie este predispus la cancer de piele.
„Prevenția trebuie făcută de când ne naștem. Să nu uităm că majoritatea dintre noi am prins o perioadă în care frumusețea pielii nu era o prioritate, cum a fost în perioada comunistă, când nu se aplicau creme cu factor de protecție, nu se făcea o hidratare corectă. Generațiile foarte tinere trebuie să înțeleagă că prevenția începe de acum. Este o concepție greșită în România aceea că nu trebuie să aplici cremă hidratantă pentru că ești tânăr. Trebuie să știm ce să aplicăm pe ten. Cum îngrijim tenul acum, așa îl avem peste zece ani. Pielea este organul bombardat din exterior cu foarte mulți stimuli. Vântul, frigul, zăpada, toate lasă urme asupra ei. Trebuie să avem grijă de piele în funcție de anotimp și de vârstă“, atrage atenția dermatologul Simona Ianoși.
Nu există însă un secret al tenului sănătos. Îngrijirea pielii se face în două moduri: extern și intern. Îngrijirea externă se face în funcție de tipul de ten și de problemele care apar pe suprafața pielii. Medicul dermatolog spune că este foarte important să folosim creme adecvate tenului nostru. „În România, este o greșeală frecventă aceea că cineva folosește o cremă pentru că vecina sau prietena a folosit aceeași cremă. Trebuie să încetăm să mai încercăm pe propria piele diverse tipuri de produse. Vitaminele și mineralele din alimente sunt benefice pielii și părului. Grăsimile, în schimb, mai ales consumate pe termen lung, sunt nefavorabile pielii. Sebumul apare în mare parte și din grăsimea pe care o mâncăm“, a adăugat medicul dermatolog.
Gazeta de Sud
23 Februarie 2015
Stilul de viaţă modern, influenţat puternic de presiunea timpului şi de o multitudine de factori de stres ne afectează inevitabil sănătatea. Alimentaţia nesănătoasă, mesele neregulate, dar şi stresul cresc frecvenţa apariţiei unor boli ale sistemului digestiv, printre care cele mai cunoscute sunt gastrita sau ulcerul. Din dorinţa de a le oferi pacienților posibilitatea de a diagnostica şi de a trata eficient astfel de afecţiuni, Centrul Medical Dr. Ianoşi îşi completează gama de investigaţii medicale cu ecografia abdominală şi endoscopia digestivă.
Deşi ecografia rămâne subiectivă şi prezintă anumite limite, deţine, totuşi, nişte avantaje care o recomandă în mai multe situaţii. „Ecografia are avantajele ei: nu este iradiantă şi nici greu de tolerat“, precizează dr. Daniela Neagoe, medic primar medicină internă, doctor în medicină.
Pacienţii Centrului Medical Dr. Ianoşi trebuie să ştie că pot beneficia de consultaţii, reţete şi scrisori medicale gratuite, graţie contractului cu Casa de Asigurări Dolj, iar cei doi medici internişti ai centrului speră ca, în curând, să existe şi o formă de compensare pentru ecografiile abdominale.
În privinţa endoscopiei, echipa de specialişti a Centrului Medical Dr. Ianoşi precizează: „Ca şi utilitate, este bine să nu sperăm de la o ecografie mai mult decât se poate obține şi să conştientizăm că are limitele sale. La ecografie putem vedea organe precum ficatul, colecistul, splina, rinichii, pancreasul, vezica urinară, însă detaliile privind tubul digestiv şi cele mai importante informaţii despre patologia acestuia se rezolvă prin endoscopie. Esofagitele, boala de reflux esofagian, ulcerul și afecțiunile colonului sunt cele mai frecvente boli ce pot fi evidențiate prin endoscopie digestivă superioară și colonoscopie, însă aceste investigaţii se pot diagnostica cu precizie cu ajutorul biopsiei și, uneori, chiar trata tumorile benigne sau maligne“.
Linia de endoscopie folosită de echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi este performantă, de ultimă generaţie, şi oferă tot ceea ce este necesar pentru efectuarea unei biopsii: „Ceea ce vede medicul pe ecranul ecografului sau endoscopului este subiectiv. Biopsia, însă, este obiectivă“, a spus dr. Daniela Neagoe, medic primar medicină internă, doctor în medicină.
Echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi merge cu un pas mai departe, semn al dăruirii şi al înclinaţiei către autoperfecţionare. Există planuri pentru spitalizarea de zi, care ar implica şi mai multe explorări realizate în contract cu CAS, spre beneficiul pacienţilor.
Dr. Simona Ianoşi: Primăvara trebuie să acordăm atenţie hidratării pielii
Pielea reprezintă cel mai expus organ al corpului la stresul zilnic, la dezechilibrele hormonale, radiaţiile ultraviolete, frig, vânt sau la toxinele din organism. Toţi aceşti factori duc la aspectul îmbătrânit al pielii, la vase sparte, apariţia petelor maro şi al ridurilor. Dr. Simona Ianoşi, medic primar dermatolog la Centrul Medical Dr. Ianoşi, ne spune ce trebuie să facem pentru a avea grijă de tenul nostru şi care este perioada oportună pentru un tratament de hidratare a pielii.
Când ar trebui să începem să ne preocupăm mai mult de tenul nostru?
Primele riduri apar la 20-25 de ani. Sunt considerate riduri de expresie şi pot fi îndepărtate printr-o exfoliere superficială cu substanţe chimice sau, mai eficient, cu laserul. La această vârstă, capacitatea de regenerare a pielii, respectiv sinteza de colagen şi acid hialuronic este foarte mare, astfel încât folosirea acestor metode este, în general, suficientă, pentru a avea un ten frumos şi luminos.
Ce se întâmplă după 25 de ani cu pielea noastră?
După vârsta de 25 de ani, capacitatea pielii de a sintetiza acid hialuronic propriu, colagen şi elastină scade, astfel că pielea trebuie ajutată din exterior mult mai susţinut.
Ce metode sunt recomandate pentru reîntinerirea pielii după 25 de ani?
De la această vârstă, pe lângă efectuarea peelingului chimic sau peelingului laser, este indicată injectarea în dermul profund (stratul profund al pielii) de aminoacizi şi acid hialuronic, substanţe specifice hidratării pielii. Injectarea cocteilurilor de aminoacizi şi acid hialuronic reprezintă metoda cea mai eficientă de a reţine apa în piele şi de a stimula producţia de colagen şi elastină, obţinând, astfel, o piele hidratată, mai netedă şi mai frumoasă. Procedeul de injectare este nedureros, nu necesită timp de recuperare, nu produce alergii şi se poate aplica pentru hidratarea pielii feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor. Rezultatele obţinute sunt vizibile în câteva zile, iar efectuarea a trei şedinţe lunare creează un efect de lungă durată, ce depăşeşte, uneori, un an. Este cea mai sigură, rapidă şi eficientă metodă de reîntinerire a pielii flasce şi ridate din zona feţei, gâtului decolteului şi mâinilor.
Ce alte elemente ne pot fi de ajutor pentru hidratarea pielii?
Pe lângă această hidratare amintită anterior, este bine ca tratamentul să fie completat de o hidratare internă, consumul de apă fiind esenţial. De asemenea, ne ajută folosirea unor creme hidratante adecvate vârstei şi tipului de ten şi foarte importantă este fotoprotecţia. Protecţia solară este necesară pe tot parcursul anului, mai ales în cazul persoanelor a caror piele are tendinţa de a se pata.
Când ar trebui să începem un tratament de hidratare a pielii?
Perioada cea mai indicată a anului este după sezonul rece – schimbările climatice din timpul iernii au efecte negative asupra pielii noastre. La început de primăvară trebuie să ajutăm pielea, să îi grăbim procesul de hidratare, iar tratamentul efectuat timp de trei luni consecutiv ne asigură o piele frumoasă până la primăvara următoare. Tocmai de aceea, în luna martie am pregătit promoţii la procedurile de hidratare pentru pacientele Centrului Medical Dr. Ianoşi, cu atât mai mult că este luna dedicată feminităţii.
Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon: 0723736475; 0351178448; 0251414700.
Pe web: www.drianosi.ro; www.facebook.com/drianosi
Schimbările climatice din timpul iernii au efecte negative asupra pielii noastre, Tocmai de aceea, în luna martie Centrul Medical Dr. Ianoşi a pregătit promoţii la procedurile de hidratare, cu atât mai mult că această lună este dedicată feminităţii.
Astfel, pacientele care optează pentru procedura de hidratare şi reîntinerire a pielii cu acid hialuronic beneficiază de o reducere substanţială: o fiolă de 2 ml este acum doar 650 lei, redusă de la 1010 lei. Pentru reîntinerirea, pe lângă efectuarea peelingului chimic sau peelingului laser, este indicată injectarea în dermul profund (stratul profund al pielii) de aminoacizi şi acid hialuronic, substanţe specifice hidratării pielii. “Injectarea acidului hialuronic reprezintă metoda cea mai eficientă de a reţine apa în piele şi de a stimula producţia de colagen şi elastină, obţinând, astfel, o piele hidratată, mai netedă şi mai frumoasă. Procedeul de injectare este nedureros, nu necesită timp de recuperare, nu produce alergii şi se poate aplica pentru hidratarea pielii feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor”, explică Dr. Simona Ianoşi, medic primar dermatolog la Centrul Medical Dr. Ianoşi.
Rezultatele obţinute sunt vizibile în câteva zile, iar efectuarea a trei şedinţe lunare creează un efect de lungă durată, ce depăşeşte, uneori, un an. Este cea mai sigură, rapidă şi eficientă metodă de reîntinerire a pielii flasce şi ridate din zona feţei, gâtului decolteului şi mâinilor. Ridurile permanente pot fi şterse prin injectarea acidului hialuronic, care este o substanţă prezentă în mod normal în piele, dar care se pierde pe măsura trecerii anilor. Astfel, prin injectarea acidului hialuronic în riduri, se stimulează celule care in mod normal ar trebui sa il secrete.
Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon: 0723736475; 0351178448; 0251414700.
Pe web: www.drianosi.ro; www.facebook.com/drianosi
Cea mai revoluţionară metodă de lifting acum şi în Craiova
Centrul Medical Dr. Ianoşi, recunoscut deja pentru introducerea, pe piaţa din Oltenia, a celor mai noi tratamente folosite la nivel mondial, aduce în Craiova firele de lifting si de umplere a ridurilor, o procedură non-chirurgicală de reîntinerire ce concurează chirurgia plastică şi are efecte spectaculoase, imediate.
Liftingul facial realizat cu ajutorul firelor este o procedură care se practică în unele ţări de câţiva ani, însă a apărut în România abia în urmă cu câteva luni: “Costul procedurii era destul de mare şi de aceea în ţară nu a fost introdusă până acum. Costurile însă au mai scăzut acum, sunt comparabile cu cele pentru alte proceduri, aşa că firele de lifting au devenit accesibile şi pentru piaţa autohtonă”, explică conf. univ. dr. Simona Ianoşi, medic primar dermatolog.
Firele de lifting sunt compuse din polidioxanonă, un material biocompatibil şi biodegradabil, care se foloseşte şi pentru firele de sutură utilizate pentru diverse tipuri de intervenţii chirurgicale. “Materialul este foarte bine tolerat de organismul uman, astfel încât nu este necesară o testare prealabilă. Sunt fire omologate, aprobate de Institutul European pentru testare şi certificare,” spune conf. univ. dr. Ianoşi, care detaliază şi ce presupune procedura: “Firele se introduc sub piele, ajutând la ridicarea ţesuturilor, atenuarea ridurilor, la umplerea şanţurilor, la întinerirea gâtului, remodelarea bărbiei duble. Acestea sunt zonele cele mai frecvent solicitate, însă firele pot fi folosite pentru orice zonă a corpului. Efectul dureaza între 1,5-2 ani. Vindecarea este rapidă, fără urme, şi nu presupune întreruperea activităţii zilnice”. Rezultatele se observă imediat după ce firele se introduc şi sunt îmbunătăţite progresiv, până la 2 luni, timp în care firele se fixează.
Liftingul cu fire bioresorbabile prezintă o multitudine de avantaje – procedura este nedureroasă, înlocuieşte liftingul chirurgical până la 65 de ani, nu implică reacţii adverse, cu excepţia unui mic edem la nivelul punctului de introducere a firelor, nu necesită timp de recuperare, iar efectele apar imediat şi durează aproximativ 2 ani, după care firele se resorb şi se poate efectua o nouă procedură. “Firele nu provoacă discomfort, nu se simt. Se pot pune până la 100 de fire pe faţă, creându-se o adevărată ţesătură”.
Centrul Medical Dr. Ianoşi a pregătit promoţii în luna mai pentru efectuarea procedurii: “Avem deja pacienţi care au citit despre această metodă şi care aşteptau să apară şi în România. În luna mai îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să se bucure de efectul miraculos al firelor cu oferte speciale”.
Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon: 0723736475; 0351178448; 0251414700.
Pe web: www.drianosi.ro; www.facebook.com/drianosi
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți.AcceptRefuzDetalii
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.